Om os

Billede
AquaDjurs nye logo

 

AquaDjurs A/S er et fælles vand- og spildevandsselskab på Djursland, der er skabt gennem en fusion af Syddjurs Spildevand og AquaDjurs A/S. Selskabet håndterer spildevand for hele Djursland og drikkevand i den vestlige del af Djursland fra den 1. januar 2024.

AquaDjurs A/S ejes ligeligt af Norddjurs Kommune og Syddjurs Kommune.

Vi har fokus på kerneopgaven, der er at sikre rent vand. Vi leverer rent drikkevand, og renser og håndterer regn- og spildevand, så det overholder kravene, når det udledes. Vi overvejer altid, om de handlinger vi sætter i gang, understøtter vores kerneopgave.

AquaDjurs arbejder tæt sammen med Norddjurs Kommune, Syddjurs Kommune, virksomheder og borgere omkring klimatilpasning, så vi kan håndtere vores forpligtelser i relation til ændrede nedbørsmønstre.

Bæredygtighed er centralt for AquaDjurs. Vi forstår bæredygtighed som tredelt, bestående af økonomisk, social og miljømæssig bæredygtighed. Vi tilstræber en balance mellem de sociale, de økonomiske og de miljømæssige hensyn, for at sikre indsatser der er langsigtede og ægte bæredygtige.

Du kan læse flere detaljer i