Aflæsning af vandmåler

Indberetning af aflæsninger er ikke muligt mere 09.01.2024

Aflæsning skal være indberettet senest den 10/12-2023.  

INDBERET DIN AFLÆSNING HER

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på 2469 4200 eller på mail til AquaDjurs.

Syddjurs Spildevand A/S og AquaDjurs A/S er fusioneret pr. 01.01.2024.


Det har ikke været muligt for os lovgivningsmæssigt at overflytte eksisterende betalingsservice aftaler til det nye AquaDjurs A/S.


Det betyder, at årsafregningen 2023 sendes fra AquaDjurs via betalingsservice og aconto sendes fra ny AquaDjurs til manuel betaling.


Vi kan sende faktura via mail til de af vores kunder der har givet tilladelse til dette. Giv tilladelse ved at sende os en mail med din adresse.

Kunder tilsluttet AquaDjurs Vandforsyning
Vi anbefaler, at du selv aflæser din vandmåler en gang om måneden, lige meget om du har en mekanisk eller elektronik vandmåler. På den måde kan du følge dit forbrug og konstatere, om der er brud på dine vandinstallationer.

Til brug for opkrævning af vand- og vandafledningsbidrag skal din vandmåler aflæses til årsskiftet. Har du en elektronisk vandmåler, vil vi sørge for at aflæse den. Har du en mekanisk vandmåler, vil du i november måned få tilsendt et selvaflæsningskort, og så skal du indberette måleraflæsningen til os senest den 10. december.

Bor du/har du hus i Auning, St. Sjørup, Vester Alling og Lime har du en elektronisk vandmåler.
Den kan se således ud: 

Billede
Elektronisk vandmåler

Bor du/har du hus i Allingåbro, Ring, Nørager, Lystrup, Lystrup Strand, Udby, Hevring og Udbyhøj har du en mekanisk vandmåler.
Den kan se således ud: 

Billede
Mekanisk vandmåler