Godt at vide

Vidste du, at

 • hvis du tilmelder din regning til betalingsservice, vil du spare kr. 62,50 i postgebyr pr. regning.
  Du kan tilmelde dig til betalingsservice via dit pengeinstitut eller via vores hjemmeside 
  Tilmelding til betalingservice

   
 • du skal give meddelelse om ejerskifte til os. Det er dig som sælger der hæfter for betaling indtil vi modtager besked om hvem der har købt ejendommen samt oplysninger om vandmåleraflæsning ved overdragelsen. Du kan meddele ejerskifte via vores hjemmeside
   Vandmåleraflæsning ved ejerskifteDer kan alene laves flytteopgørelser i indeværende år.

   
 • vi kan udsende din regning til din mail og du vil spare kr. 62,50 i postgebyr pr. regning (tjek evt. spam/reklamefilter hvis ikke du kan finde din regning) – det eneste du skal gøre er, at give samtykke hertil. Samtykke til at opbevare dine oplysninger finder du på vores hemmeside 
  Må vi gemme dine kontaktoplysninger du skal dog huske, at give meddelelse hvis du ændre din mailadresse.

   
 • ændringer vedrørende din folkeregisteradresse opdateres ikke automatisk hos os. Du skal sørge for, at give besked hvis du flytter, uanset om du er privat eller er en virksomhed. Det påhviler dig/virksomheden selv, at oplyse ændringer om din adresse til AquaDjurs. Du kan altid sende en mail til os på infomail.

   
 • hvis du har penge til gode, udbetales de som udgangspunkt via betalingsservice, har du ikke din regning tilmeldt til betalingsservice, kan du sende en mail til infomail med oplysninger om dit navn, adresse og kundenummer samt registreringsnummer og kontonummer, du vil modtage din udbetaling snarest herefter.

   
 • regning udsendes som hovedregel i slutningen af februar til betaling i begyndelsen af marts og igen i slutningen af august til betaling i begyndelsen af september.

   
 • du kan følge os på Facebook og dermed få besked om ledningsbrud og andre vigtige informationer, du kan også altid finde relevant information på vores hjemmeside www.aquadjurs.dk
   

Har du en mobiltelefon som er registreret i et offentligt mobiltelefonregister, får du en SMS fra AquaDjurs, når vi lukker for vandet, graver i din vej eller andet der er relevant for dig.

Hvis du ejer et sommerhus og gerne vil have besked - kan du tilmelde dit telefonnummer vedr. denne adresse.

Vil du gerne have besked sendt til f.eks. din arbejdstelefon kan du registrere dit telefonnummer vedr. denne adresse.

Hvis ikke du ønsker at være tilmeldt vores sms-tjeneste, kan du afmelde dit mobiltelefonnummer. Det kan være i tilfælde af, at du på din adresse har registreret flere mobiltelefonnumre, f.eks. dine børns telefonnumre. 

Du har mulighed for at til- og afmelde AquaDjurs ´sms-service her: aquadjurs-sms-tjeneste